Beliggenhed

Lejligheden er beliggende i Prenzlauer Berg, som i dag fremstår som det hippe kvarter i det tidligere Østberlin. Prenzlauer Berg opstod under industrialiseringen og fremstod som et typisk arbejderkvarter.

Efter murens fald stod mange af lejlighederne i Prenzlauer Berg tomme og avantgarde kunstnere overtog de forladte lejligheder og skabte nyt liv i kvarteret.

I dag fremstår Prenzlauer Berg som et kvarter for de moderigtige og alternative. Området er spækket med smarte små butikker og hyggelige restauranter og cafeer.

Lejligheden i Pappelallee ligger i en sidegade til Schönhauser Allee og der er mindre end 3 minutters gang til cafeerne og butikkerne i Stargarter Str. som er en af in gaderne i Prenzlauer Berg.

Her findes både hyggelige cafeer, design butikker, trendy frisører og Gethsemaneskirken, som var mødested for modstanderne af SED inden murens fald.

Sidegaderne fra Stargarder Str. (Senefelder Str. Schliemans Str. Lychener Str. Duncker Str.) er ligeledes fyldt med spændende og alternative butikker og cafeer/restauranter og de fører alle ned mod Kulturbraurei og den populære Kollwitzerplatz. Kollwitzerplatz ligger i 15 minutters gåafstand fra lejligheden.

Transportmuligheder: lejligheden ligger 2 minutters gang fra S-bahn stationen Prenzlauer Allee og tilhørende sporvognsstation.

Stationen ligger på Berlins S-bahn ring og der er derfor gode muligheder for skift til både andre U-bahn og S-bahn linier.

Sporvognen kører ned ad Prenzlauer Allee og direkte til Hackeschers Markt i Berlin Mitte.

Afstande til Berlin:

Skagen – 826 km.
Aarhus – 615 km.
København – 434 km. (via Gedser/Rostock)

Viser placering af lejligheden i Pappelallee.

Google Maps

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

123 movies

Se kortet i google maps